puikiai papildo kasdienį paukščių racioną
80% rankų darbo
keletą valandų džiovinamas ne aukštesnėje kaip 65 ° C temperatūroje. Aukštos temperatūros trūkumas leidžia išsaugoti daugiau vitaminų ir mineralų, kurie suskyla naudojant kitus džiovinimo būdus, pavyzdžiui, kepant.
Sudėtis: geltonosios soros, raudonasis sorgas, kvietiniai miltai, raudonosios soros, lukštentos avižos, dygminų sėklos, dryžuotos saulėgrąžų sėklos, juodosios saulėgrąžų sėklos, kokosas, džiovinti obuoliai, apelsino žievelė, mielės. Priedai: dažai.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai% (min): 11,7
Žali riebalai% (min): 4,1
žalia ląsteliena% (daugiausia): 9,5
žalių pelenų% (daugiausia): 4,4
drėgmė% (maksimalus): 12
Lesinimo rekomendacijos: Duoti kiekvieną dieną.