Sudėtis: hidrolizuoti lašišos baltymai (16%), tapijoka, bulvės, gyvūniniai riebalai (lajus)*, džiovinta vištiena, džiovintos morkos, gyvūniniai riebalai (vištienos aliejus)*, žirnių pluoštas, džiovinta žuvis (ančiuviai), žuvų taukai (lašišos aliejus)* , alaus mielės, ksilo-oligosacharidai (XOS 0,4%), mineralai, alavijas (0,06%), švieži perdirbimo produktai ir šalutiniai produktai vaisiai ir daržovės (melionų sulčių koncentratas – Cucumis melo cantalupensis – superoksidizmutazės šaltinis 0,005%), pieno baltymų milteliai. *išgrynintas 99,6%, konservuotas natūraliais antioksidantais.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 32%, žalia ląsteliena 5%, žali riebalai 19%, žali pelenai 6,4%, eikozapentaeno rūgšties ir dokozaheksaeno rūgšties suma: 0,75%, linolo rūgštis: 3%.
Priedai/kg: Maistiniai priedai: vitaminas A (retinilo acetatas) 25 000 TV, vitaminas D3 1 500 TV, selenas (natrio selenitas 0,26 mg) 0,12 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas 74 mg) 24 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas 37 mg) 9 mg. (geležis (II) sulfato monohidratas 243 mg) 80 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas 7,1 mg) 4,6 mg, L-karnitinas: 100 mg – taurinas 2500 mg. TECHNOLOGINIAI PRIEDAI / kg: Tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų.