Tai riešutų su šeivamedžio, braškių, aronijos, laukinių rožių ir kadagių mišinys, viskas apibarstyta rožių žiedlapiais. Riešutai papildo dietą vitaminu E, kuris apsaugo nervų sistemą ir imuninę sistemą, yra puikus antioksidantas. Be to, jie yra turtingas magnio ir vitaminų B bei B1 šaltinis. Erškėtuogėse gausu vitaminų C, B1, B2, E, K ir provitamino A, flavonoidų ir geležies.
Sudėtis: kvietiniai miltai, kviečiai, erškėtuogės, kviečių dribsniai, gliaudyti riešutai, juodasis kadagys, aronija, šeivamedžio uogos, džiovinti rožių žiedlapiai, mielės. Priedai: dažai.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai % (min): 10 žali riebala i% (min): 2.6 žalia ląsteliena % (daugiausia): 9,7 žalių pelenai % (daugiausia): 4,8 drėgmė % (maksimalus): 12%
Šėrimo rekomendacijos: Duoti kaip papildomą pašarą pagal poreikį.